Videómegfigyelő-, és rögzítő rendszerek

Napjainkban egyre gyakoribb a megfigyelő és rögzítő videorendszerek kiépítése. A videotechnikát általában más elektronikus védelmi rendszerrel együtt alkalmazzuk. Szerepe a folyamatos megfigyelésen túl a már megtörtént események rögzítésével a bűnmegelőzés és a felderítés területén is nagy fontosságú. Mivel a videotechnika alkalmazásának sikere rendkívül nagy mértékben függ a környezeti és fényviszonyoktól, ezért egyértelműen a magasabb minőségi kategóriába tartozó eszközök telepítése eredményezhet kellő hatékonyságot.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. videotechnikai üzletága a kiváló minőség elérése érdekében a felsőbb osztályba tartozó termékeket választotta és választja ma is, melyeknek ára arányban áll(t) a nyújtott szolgáltatásokkal. Így esett a választás a világszínvonalú Sony, Panasonic, Bosch és Appro cégek videokameráira és Appro, Bosch képfeldolgozó eszközeire, digitális rögzítőire.

 

Kameráinkhoz kizárólag igen jó minőségű objektíveket ajánlunk, így azokat megrendelőink tág fényviszonyok között tudják használni. A video rendszerekben nagyon fontos a jó átviteli eszköz is. Ezek általában koax, csavartérpárú vagy optikai kábelek, amelyek lehetőség szerint minőségi változás nélkül vezetik a videojelet a kívánt helyre.