SzolgáltatásainkTűzjelző és oltórendszerek

Automatikus tűzjelző rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása.

Behatolásjelző, Riasztó Rendszerek

Nagy biztonságú riasztórendszerek tervezése és telepítése

Videómegfigyelő-, És Rögzítő Rendszerek

IP alapú és analóg videómegfigyelő rendszerek telepítése

Beléptető és Munkaidő-Nyilvántartó Rendszerek

Assa-Abloy-Seawing, Jantar, Roger munkaidő-nyilvántartó és beléptető telepítése

C4 Integrált Biztonsági Rendszer

A C4 egy Professzionális biztonságtechnikai integrált rendszer

Strukturált IT hálózati rendszerek

IT hálózatok, rendszerek tervezése, telepítése

Hő és füstelvezető rendszerek

GEZE rendszerek telepítése

Karbantartás, Javítás

A teljeskörű karbantartás és javítás az eredményes üzemeltetés alapfeltétele

Tűzjelző rendszerek

Tűzjelző rendszer alkotóelemei.

Az egyik legfontosabb tevékenységi körünkbe tartozik a komplett tűzjelző hálózatok tervezése, telepítése, karbantartása.

Szakembereink megfelelő tűzvédelmi szakvizsgával és gyártó specifikus képesítéssel rendelkeznek a feladat elvégzésére.

Minden általunk beépítésre kerülő eszköz rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal. A tűzjelző rendszerek a megrendelő igényeinek, az épület és felhasználás jellegének megfelelően kerünekl kiépítésre. Elsősorban Notifier, Aritech, Esser, Bosch típusú központokkal, és hozzájuk illeszthető érzékelőkkel dolgozunk.

C4 Integrált Felügyeleti Szoftver

C4 Felhasználói fa. C4 vizualizáció.

Napjaink biztonságtechnikai rendszerei különböző berendezéseket használnak, amelyek gyakran személyzet nélküli különálló épületekben vannak elhelyezve,. Bármilyen műszaki meghibásodás vagy biztonsági esemény előfordulása szükségessé teszi a felelős személy kiküldését közvetlenül a helyszínre.

A C4 integrált rendszer biztosítja az információk összegyűjtését az összes megfigyelt eszközből. Az adatok azonnal rendelkezésre állnak a személyzet és a karbantartók számára, helyszíntől függetlenül, ez lehetővé teszi a probléma kiértékelését és a felkészülést a beavatkozásra. Ilyen megoldás jelentősen csökkenti a távoli technológiák fenntartási és karbantartási költségeit.

A C4 rendszer lehetővé teszi a különleges helyzetek hatékony megoldását, amikor gyors szerviz-beavatkozás esetén pl. a szerviz technikus távoli beavatkozása, vagy a helyiség rendszereinek távoli kikapcsolása , kezelése szükséges a diszpécserközpontból. A személyzet számára elérhetővé teszi a napi ellenőrzések támogatására szolgáló eszközöket (biztonsági és tűzvédelmi rendszerek ellenőrzése) valamint a biztonsági események és műszaki hibák megoldása során szükséges beavatkozások lehetőségét. A megfigyelt eszközök időszinkronizációjával a C4 a személyzet számára egyidejűleg komplex áttekintést nyújt az összes eszköz eseményeiről.

A C4 rendszer által biztosított:

  • A megfigyelt eszközök diszpécserközpontja
  • A válsághelyzetek megoldásának leegyszerűsítése
  • A felügyelt eszközök állapotának áttekinthetősége
  • Információk a szervizellenőrzésekről
  • A biztonsági folyamatok optimalizálása
  • A már létező eszközök integrációja
  • A fenntartási költségek csökkentése

Beléptető és Munkaidő-nyilvántartó rendszerek

Személyek fája a C4 rendszeren belül. Beléptető rendszer alkotóelemei.

Az elektronikus beléptetést megvalósító rendszerek a biztonságtechnika speciális és egyre fontosabb szegmensévé váltak napjainkra. A beléptető rendszereket ott célszerű alkalmazni, ahol a személyek, járművek mozgása jogosultságokhoz kötött és az adott objektumon belül regisztrálható mozgás szükséges.

A korszerű riasztórendszerek már képesek beléptetési feladatok ellátására is, azonban összetettebb feladatok – munkaidő-nyilvántartás szükségessége; több kártyaleolvasó hely, stb. – esetén önálló beléptető rendszer kiépítése indokolt. Ezek a hálózatok már – akár a vállalati számítógépes infrastruktúrához kapcsolva – átfogó képet adnak bármely pillanatban a munkahelyen tartózkodó személyekről és járművekről, a ledolgozott munkaidő alakulásáról.

A beléptető rendszerek eredeti funkcióját tovább gondolva jöttek létre az ún. munkaidő-nyilvántartó rendszerek. A kiépített elektronikus hálózatok és a hozzájuk kapcsolódó számítógépes programok segítségével minden pillanatban megállapítható, hogy egy adott személy éppen a munkahelyén tartózkodik-e. Teljes kiépítésű rendszer esetén az is meghatározható, hogy a dolgozó a munkahely melyik területén tevékenykedik éppen.

A használt felügyeleti szoftverek naprakészen képesek elvégezni a vállalatok alkalmazottainak ki- és belépési adatai alapján a személyhez kapcsolódó bérszámfejtési feladatokat is. A bérszámfejtéshez korrekt módon gyűjtik a munkával töltött időt. Ez éppúgy fontos a munkáltatónak, mint a munkavállalónak. A legtöbb ilyen szoftver a megrendelő egyedi kívánságait is figyelembe véve, alkalmas akár egyedi, speciális feladatok elvégzésére is.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT-nél a telepítések során korszerű és könnyen kezelhető eszközöket alkalmazunk. Munkánk során elsősorban az Assa-Abloy-Seawing, Jantar, Roger márkák termékeit telepítjük.

Behatolásjelző - Riasztó rendszerek

Behatolásjelző rendszer alkotóelemei

Vállalkozásunk egyik alap profilja az elektronikus behatolásjelző- riasztórendszerek kivitelezése. Ezek a berendezések a technikai vagyonvédelemben kiemelt szerepet kapnak. A szabványosított kategóriák szerint Grade1-4 osztály megfelelő használata az adott objektum részére a legnagyobb biztonságot garantálja. Manapság egy objektum hatékony védelme nem képzelhető el ilyen berendezések nélkül, ezért hamarosan ugyanolyan részeivé válnak életünknek, mint a világítás vagy a fűtés.

A riasztóberendezéseknek nem feladatuk a bűncselekmények fizikai megakadályozása, alkalmasak azonban azoknak időben történő pontos jelzésére. Éppen ezért a megelőző hatásuk is igen nagy jelentőségű.

A biztonságtechnika az eltelt években rohamos fejlődésnek indult, több ezer új termék került piacra. Többségük mobil alkalmazások segítségével még komfortosabb használatot biztosít. A rendszerek internetes környezetben való használata fokozott szakmai felkészültséget követel. A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT megbízhatóan tudja kezelni az ilyen irányú megrendelői igényeket.

Társaságunk közel 30 éves működése során sikerült olyan gyártók magyarországi forgalmazóival kapcsolatot kiépítenie, amelyek mindig kiemelt figyelmet fordítanak a már bevált és stabil technológiák alkalmazására.

A gyártói garanciákon túlmenően , folyamatos általunk végzett karbantartás mellett 3-5 év garanciát tudunk nyújtani rendszereinkre.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT-nél a behatolásjelző rendszerek kivitelezésekor szigorúan ragaszkodunk alapelvünkhöz: kiváló minőségű termékek alkalmazása maximális biztonsággal!

Strukturált IT hálózati rendszerek

Struktúrált hálózat elemei.

A számítástechnikai hálózatok nélkül manapság elképzelhetetlen a gazdasági élet. Idővel minden gyengeáramú rendszer hálózatra csatlakozik, így a hálózaton történő adatátvitel teszi komplexé a rendszerek működését.

A biztonságtechnikai és gyengeáramú rendszerek biztonságos működésének alapja a megfelelően felépített és kivitelezett strukturált hálózat. Irodai, ipari, kül- és beltéri rendszerek kivitelezése a CARLO QUALITY Kft tevékenységei közt egyre nagyobb részt jelent.

Strukturált hálózati rendszereket akár 25 éves rendszergaranciával kivitelezünk. Meglévő hálózatok felújítását bővítését is vállaljuk.

Rendszereszközök közül a feladathoz szükséges paraméterű anyagokat eszközöket ajánljuk.

A kábelezést első sorban R&M illetve Excel anyagokkal végezzük. Aktív eszközök a feladathoz illeszkedve CISCO, HP ARUBA,D-LINK, PLANET, ZYXEL, TP-LINK.

Videómegfigyelő-, és rögzítő rendszerek

Videó megfigyelő rendszer alkotóelemei.

A vagyonvédelem képi megjelenítés és rögzítés rohamos fejlődése a megnövekedett igények miatt fontos szegmense a biztonságtechnikának. Szinten minden területen egyre gyakoribb a megfigyelő és rögzítő videorendszerek kiépítése. A videotechnikát általában más elektronikus védelmi rendszerrel együtt alkalmazzuk. Szerepe a folyamatos megfigyelésen túl a már megtörtént események rögzítésével a bűnmegelőzés és a felderítés területén is nagy fontosságú. Mivel a videotechnika alkalmazásának sikere rendkívül nagy mértékben függ a környezeti és fényviszonyoktól, ezért egyértelműen a magasabb minőségi kategóriába tartozó eszközök telepítése eredményezhet kellő hatékonyságot.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. videotechnikai üzletága a kiváló minőség elérése érdekében a felsőbb osztályba tartozó termékeket választotta és választja ma is: Hikvision, Wisenet ( Samsung korábban) Dahua, Luxriot, GeoVision, Mirasys gyártók videokamerái és képfeldolgozó eszközei, digitális rögzítői.

Hő- és Füstelvezető vezérlő rendszerek

Hő és füst elvezető rendszer alkotóelemei.

Az épületek tűzvédelme egyre gyakrabban megköveteli a hő- és füstelvezető rendszerek kiépítését. Társaságunk a rendszerek vezérlésének kialakításával foglalkozik. Fontos feladat, hogy a nyílászárókra telepített mozgató szerkezetek megfelelő programozott vezérlést és tápellátást kapjanak.

A gondosan kialakított rendszerek képesek a szükséges szellőztetési feladatokat is ellátni.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT elsősorban GEZE gyártmányú eszközöket telepít, amelyek megbízható hosszú távú biztonságos megoldást jelentenek.

Karbantartás, Javítás

Carlo Gépjármű Flotta.

A CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. tevékenyégei között kiemelt figyelmet fordít a tervszerűen végzett megelőző karbantartási és javítási szolgáltatásra. Tekintettel a nagyszámú vagyonvédelmi és tűzvédelmi rendszereinkre, magas szinten és rövid határidővel kell megoldanunk a bekövetkező üzemzavarok elhárítását. Ennek érdekében műszaki ügyeletünk a nap 24 órájában elérhető.