Bemutatkozás

Társaságunk működése 1993. januárban kezdődött.

Tevékenységünk objektumok komplex biztonságtechnikai rendszereinek tervezése, kivitelezése és karbantartása.

A biztonságtechnikai tevékenységünk teljes körűségét  jelzi, hogy a behatolás jelző rendszereken, elektronikus beléptető rendszereken, videokamerás megfigyelőrendszereken, beépített tűzjelző rendszereken túl mára már az integrált felügyeleti megoldásokkal is szolgáltatunk megrendelőink igényei szerint.

A tevékenységi kör folyamatos bővülése, a dinamikus fejlődés, az állandó megújulási szándék következtében az egyéni vállalkozást társasággá alakítottuk:

1994-ben Békés- Carlo Biztonságtechnika Bt. néven, majd 2000. augusztus 1-jétől

CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. elnevezéssel.

 2004-től  Takács Sándor a társaság egyedüli ügyvezetője.

A dinamikus fejlődést mi sem jelzi hívebben, mint a tény, hogy a vállalkozás az első esztendejében, 1993-ban még 2M forintos árbevétel 2015 évben már 263M forintra emelkedett.

Társaságunk  jelenleg több, mint 3200 rendszert működtet – több 100 000 érzékelő- jelző eszköz használatával.

Az egyedi, ügyfélközpontú szolgáltatási minőségre törekvés mellett is a vállalási díjaink a szakmai standardok figyelembe vételével közepes árkategóriába sorolhatók.

Az elvégzett munkákra, illetve a felhasznált eszközökre társaságunk , egyedi karbantartási megállapodások alapján akár 5 év - garanciát vállal  az előírt 6- 12 hónapos kötelező garanciaidőn túlmenően.

A megbízások köre a legminimálisabb szolgáltatástól a több ezer érzékelőt tartalmazó rendszerekig terjed.

A cég alapelve: megbízható minőségű anyagok alkalmazása és a szakmai alapokon nyugvó munkavégzés. A referencialista, az egyre bővülő partnerek száma jelzi, a

CARLO QUALITY BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. megbízható partnere megrendelőinek!

A 18 fős társaság minőségi, korrekt munkáját jól felkészült mérnöki és szakmai csapat segíti.  A CARLO QUALITY Kft -nél 2000. évtől  folyamatosan az SGS Hungária Kft által auditált  ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer működik.