AAA tanúsítvány

CARLO QUALITY Biztonságtechnika Kft
a legmegbízhatóbb cégek között
Bisnode tanusitvany

A CARLO QUALITY Biztonságtechnika Kft idén elnyerte a Bisnode „AAA” tanúsítványt, mellyel Magyarországon a cégek csupán 0,63%-a rendelkezik.
Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése óriási elismerése a munkánknak.

 

Miért fontos ez a tanúsítvány?

    A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

    Az elnyert legmagasabb „AAA” minősítés azt jelzi, hogy a CARLO QUALITY Kft pénzügyileg kiemelkedően stabil és megbízható, valamint hogy a vele kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

    A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatokon alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a fizetési precizitást, és a cég demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait is, a róla megjelenő sajtóhíreket, sőt azt is, hogy a cég milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.


Nagyon büszkék vagyunk, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából olyan magyar cégek közé tartozunk, mint a BorsodChem, a Legrand Zrt és a Beta-Transz Plusz Kft.

Vevőink számára pedig mindez garancia, hogy ha a CARLO QUALITY Kft szolgáltatásait választják, akkor amellett, hogy kiváló minőséget kapnak, egy hosszútávra tervező, az üzleti fair play szabályait betartó vállalkozással kerülnek kapcsolatba.